Watch Medier

MT Højgaard skal bygge vandkulturhus i København for over en halv milliard

Vandkulturhuset på Papirøen i København bliver 5600 kvm stort med en 700 kvm træbrygge. Byggeriet er blevet forsinket og fordyret på grund af vanskelig arkitektur, men nu har entreprenørkoncernen MT Højgaard vundet byggeopgaven.

Det nye Vandkulturhus på Papirøen i København har tidligere været ramt af forsinkelser. | Foto: Kuma & Associates/Cornelis Vöge/PR

Den danske entreprenørvirksomhed MT Højgaard har vundet en stor ordre på det såkaldte Vandkulturhus på Christiansholm – bedre kendt som Papirøen – i København. Det fremgår af resultatet af det gennemførte EU-udbud af opgaven.

Projektet består af 5600 kvm svømmehal og kulturhus samt en 700 kvm træbrygge med tilhørende havnebad og faciliteter. Kontrakten har ifølge udbudsmaterialet en værdi af 453,6 mio. kr. eksklusive moms. Lægges der moms til, lander beløbet på 566 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Jyske Banks opkøb får konkurrenter til at opruste

Flere banker skruer op for offensiven i det midt- og vestjyske, hvor Handelsbanken er en af de største aktører. Oven på Jyske Banks køb af Handelsbankens aktiviteter i Danmark ser en højere andel af kunderne sig om efter ny bank.

Scan Global-chef varsler nye overtagelser

Logistikkoncernen Scan global har overtaget et Hongkong-selskab, der giver flere muskler i Asien og passer godt ind i koncernens DNA. Sådan lyder det fra topchef Allan Melgaard, der bebuder andre, nye overtagelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs