Watch Medier

Udskilningsløb i gang: Hardwareforhandlere presses på indtjening

En opgørelse over omsætning og indtjening for et udvalg af landets hardwareforhandlere viser mikroskopiske indtjeningsmarginaler for flere. Analytiker venter nu opkøb og konsolideringer i branchen.

Oktay Ilgöy, partner og markedsdirektøri i Netsolutions (tv.) | Foto: Netsolutions

Man sælger for 100 kroner og tjener to øre. Det lyder ikke som nogen supergod forretning, men det er situationen hos en række hardwareforhandlere i Danmark i dag, hvor hård konkurrence mellem de mange aktører betyder, at indtjeningen er presset ned.

En oversigt over et udvalg af landets store og små hardwareforhandlere viser, at de sjældent når over en indtjeningsmargin på to pct. I visse tilfælde skal man nærmest have luppen frem for overhovedet at se indtjeningen i selskabet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs