Watch Medier

Ringkjøbing Landbobanks overskud falder en spids - coronahensættelser øges

I tredje kvartal oplevede Ringkjøbing Landbobank stigende nettorenteindtægter, men bundlinjen ligger en spids lavere end i samme kvartal sidste år. Banken, hvis børsværdi kun overgås af Danske Bank, hæver sine coronarelaterede hensættelser med 17 mio. kr.

Ringkjøbing Landbobanks hovedsæde. | Foto: Ringkjøbing Landbobank/PR

Ringkjøbing Landbobank har onsdag morgen offentliggjort sit regnskab for tredje kvartal, som er præget af coronakrisen. Netto renteindtægterne steg til 319 mio. kr. fra 294 mio. kr. i tredje kvartal sidste år, mens nettoresultatet til gengæld faldt en smule til 272 mio. kr. fra 275 mio. kr.

Banken, der målt i børsværdi er landets næstmest værdifulde bank efter Danske Bank, fik et resultat på værdipapirbeholdningen på 17 mio. kr. mod 20 mio. kr. i tredje kvartal sidste år, mens udgifterne til personale og administration landede på 179 mio. kr. mod 180 mio. kr. i sammenligningsperioden.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs