Watch Medier

Sydbank sætter ny standard og lader flere indlånskunder betale negative renter

Private kunder skal nu betale negative renter af en større del af deres indlån. Det oplyser Sydbank og sætter den nye grænse ved 100.000 kr. mod tidligere 250.000 kr.

Karen Frøsig, adm. direktør i Sydbank, har sat gang i en ny bølge af negative renter for privatkunder. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard

For at styrke sin klassiske bankforretning vælger Sydbank nu at sænke grænsen for, hvornår privatkunder skal betale for at have penge stående på en indlånskonto. Grænsen sættes ned fra 250.000 kr. til 100.000 kr.

Det oplyser banken i forbindelse med sit regnskab for 3. kvartal. Her fremgår det også, at der fremover bliver en lille rentemarginal på erhvervskundernes indlån, da rentesatsen går fra -0,6 til -0,75 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs