Watch Medier

Kompensation skærer en smule af Tivolis corona-tab

Tivoli forudser nu i værste fald et underskud før skat på 180 mio. kr. i 2020 mod tidligere ventet op mod 200 mio. kr. Den seneste hjælpepakke giver større kompensation end beregnet, viser det nye kvartalsregnskab.

Halloween i Tivoli. | Foto: Thomas Borberg

2020 vil i værste fald byde på et underskud før skat på 180 mio. kr. i Tivoli og ikke som tidligere frygtet op til 200 mio. kr. Det fremgår af regnskabet for tredje kvartal, hvor effekterne af regeringens nye hjælpepakke er indregnet.

Forlystelsesparken venter nu et underskud før skat på 150-180 mio. kr. mod tidligere 150-200 mio. kr.

I tredje kvartal havde Tivoli en omsætning på 187,9 mio. kr. mod 342,1 mio. kr. i den tilsvarende periode af 2019, og bundlinjen viste et underskud på 0,9 mio. kr. mod et overskud i perioden sidste år på 165,5 mio. kr.

Forlystelsesparken har i de forgående kvartaler været udfordret af covid-19-udbruddet og måtte blandt andet udskyde sin åbning til 8. juni 2020 på grund af nedlukningen.

Nye restriktioner giver nye tab

De nye restriktioner, der netop er trådt i kraft ventes også, at påvirke Tivoli negativt, skriver selskabet, der til gengæld kan glæde sig over, at den nye hjælpepakke vil kaste en større kompensation af sig, end Tivoli oprindeligt havde udsigt til.

I årets første ni måneder viser resultatet før skat et underskud på 136,6 mio. kr. mod et plus på 169,4 mio. kr. i samme periode sidste år.

Tivoli, Legoland og 10 andre forlystelsesparker tabte 40 procent af omsætningen 

Mere fra Watch Medier

Medie: Conscia er sat til salg

Kapitalfonden Nordic Capital har hyret flere banker til at hjælpe med et salg af it-virksomheden Conscia, som leverer digitale infrastrukturløsninger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs