Watch Medier

Parken går i corona-rødt i tredje kvartal

Parken Sport & Entertainment fik et nettounderskud på knap 27 mio. kr. i tredje kvartal mod et plus på 100 mio. kr. i samme periode sidste år. Corona-restriktionerne går hårdt ud over de primære aktiviteter i fodboldklubben FCK og badelandet Lalandia.

Parken præsenterede mandag ny træner for FCK. Det er Jess Thorup i sort. | Foto: NILS MEILVANG

Udbruddet af coronavirusset gør fortsat ondt på Parken Sport & Entertainment, der er selskabet bag fodboldklubben F.C. København og badelandet Lalandia.

Som ventet endte tredje kvartal med et underskud, da bundlinjen landede på minus 26,8 mio. kr. mod et overskud samme kvartal sidste år på 100,3 mio. kr.

Det primære resultat før amortiseringer, transferaktiviteter og særlige poster endte på et overskud på 0,5 mio. kr. Det var dog væsentligt lavere end samme periode sidste år, hvor det landede på 61,3 mio. kr.

Transferaktiviteten med køb og slag af fodboldspillere resulterede i et underskud i perioden på 32,8 mio. kr. mod et overskud sidste år på 80,9 mio. kr., mens de særlige poster i kvartalet beløb sig til et plus på 9,6 mio. kr. og omfatter primært forventet kompensation fra offentlige hjælpepakker, skriver Parken.

Koncernens indtægter landede på 232,7 mio. kr. mod 264,1 mio. kr. i tredje kvartal 2019.

Det skyldes primært den delvise nedlukning af koncernens aktiviteter fra starten af marts og de fortsatte restriktioner som følge af covid-19, oplyser Parken i regnskabet.

Omsætningen i F.C. København & Stadion faldt med 36,9 mio. kr. og i Lalandia med 30,8 mio. kr., skriver Parken.

Selskabet fastholder forventningerne til 2020 om en omsætning i niveauet 510 til 560 mio. kr. og et resultat før skat på minus 310 til minus 280 mio. kr.

Parken Sport & Entertainment nedjusterede 23. oktober sine forventninger til det nuværende niveau. Forventningerne lød tidligere på en omsætning i niveauet 485 til 585 mio. kr. og et resultat før skat på minus 250 til 200 mio. kr.

Læs mere her:

Parken nedjusterer: Coronatiltag udløser underskud på 300 millioner 

Jess Thorup er ny cheftræner i FCK 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs