Watch Medier

MT Højgaard skal bygge søfartsskole til 310 mio. kr.

Entreprenøren MT Højgaard vandt opgaven på et 12.400 kvm stort byggeri af en ny søfartsskole foran konkurenterne Casa og H. Skjøde Knudsen. "Hver tiende af vores håndværkere skal være lærlinge," udtaler direktør om projektet.

Det Ny Simac opføres på Nordre Kaj i Svendborg ud til havnen. | Foto: Jens Dresling / Politiken / Ritzau Scanpix

Det bliver MT Højgaard Danmark, der skal opføre Det Ny Simac, det maritime uddannelses- og videnscenter i Svendborg. Totalentreprisen er vundet i udbud, hvor også Casa og H. Skjøde Knudsen var med i opløbet, skriver mediet Licitationen.

Det Ny Simac skal ligge på Nordre Kaj i Svendborg og vil være på i alt 12.400 kvm. Byggesummen er på 200 mio. kr., og den samlede projektsum er 310 mio. kr. Byggeriet forventes indflytningsklar i juli 2022.

"På projekt Det Ny Simac går vi efter, at hver tiende af vores egne håndværkere skal være lærlinge – meget gerne fra lokalområdet – ligesom vores underentreprenører også forpligter sig til at ansætte lærlinge," udtaler Carsten Lund, direktør for MT Højgaard Danmark, i en pressemeddelelse.

MT Højgaard skal bygge kulturhus i København for over en halv milliard

MT Højgaard vinder milliardudbud på værksteder til DSB

Investeringsbank ser ingen "quick-fix" i MT Højgaard Danmark

Regionshospital indleder sag mod MT Højgaard: "Vi er ikke tilfredse"

MT Højgaard-topchef gør endeligt op med central styring i "sidste store fyringsrunde" 

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs