Watch Medier

Vestas når i tredje kvartal tæt på målet for hele året

Efter et tredje kvartal med stor stigning i omsætning og antal leverede vindmøller er Vestas allerede efter ni måneder ved at nå den laveste del af sin forventede indtjening for hele året.

Vestas-møller. | Foto: PR / Vestas

Vestas var forberedt på et travlt 3. kvartal, og det viste sig også at være tilfældet. I perioden juli-september leverede mølleproducenten således næsten 6 GW – 5.991 – hvilket var knap 1,7 GW mere, end hvad der blev produceret og afskibet.

Den rekordhøje mængde leveringer af vindmøller afspejler sig sammen med et ordreindtag på 4,2 GW også i omsætningen, der med 4,8 mia. euro er 31 pct. højere end samme periode året før. Uden at det dog sparker igennem på bundlinjen, der med 290 mio. euro faktisk er lavere end i 3. kvartal 2019.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs