Watch Medier

Huslejerestancer stiger igen: Butikker og restauranter skylder 2 milliarder

Brancheforeningen Ejendomdanmark opfordrer udlejerne til at gå i dialog med erhvervslejere og finde løsninger på ubetalt husleje. "Ingen udlejere er interesserede i, at deres gode erhvervslejere forsvinder," siger foreningens direktør.

"Mange erhvervsdrivende særligt i de mest udsatte brancher tilpasser sig nye restriktioner og kæmper for deres forretninger," mener Jannick Nytoft, adm. direktør i Ejendomdanmark. Foto: PR/Ejendomdanmark

Efter at restancerne på husleje har været faldende henover sommeren, så går udviklingen nu igen den modsatte vej. Det skriver Ejendomdanmark i en pressemeddelelse.

Ifølge brancheorganisationen er restancerne på butiks- og restaurantlejemål steget til 2 mia. kr. i oktober. Årsagen er den seneste tids nye coronarestriktioner, mener Jannick Nytoft, adm. direktør i Ejendomdanmark.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.