Watch Medier

To coronatrends trækker Rockwools kvartalsregnskab i hver sin retning

Rockwools regnskab for tredje kvartal viser store forskelle på tværs af selskabets markeder. Særligt to trends - boom i boligrenoveringer og fald i industriprojekter - trækker i hver sin retning, fortæller topchef Jens Birgersson.

Jens Birgersson kan glæde sig over den hektiske boligaktivitet og ærge sig over faldet i industriprojekter. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Et boom i renoveringer af private boliger og et markant dyk i større byggeprojekter i industrien er for stenuldskoncernen Rockwool de to lodder på vægtskålen, som trækker resultaterne i hver sin retning i en tid præget af coronavirus.

"Vi ser to trends i markedet," fortæller topchef,Jens Birgersson til CleantechWatch oven på selskabets regnskab for tredje kvartal, som til direktørens store tilfredshed er endt med et overskud på samme niveau som sidste år trods tilbagegang på toplinjen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs