Watch Medier

Stor appetit på NKT's nye aktier

NKT melder om "ekstraordinært stor efterspørgsel" på sine nye aktier, der har givet kabelproducenten 1,3 mia. kr. i kassen. Hele 99,5 procent af de eksisterende aktionærer valgte at tegne nye aktier i NKT ved emissionen.

Foto: NKT/BILDBYRÅN

NKT har fået fuldtegnet sin fortegningsemission, som omfattede udbud 10.744.009 nye aktier.

Cirka 99,5 pct. af de nye aktier blev tegnet ved udnyttelse af tegningsretter.

"Efterspørgslen efter resterende aktier har været ekstraordinær stor og har oversteget antallet af nye aktier, der ikke blev tegnet ved udnyttelse af tegningsretter, med næsten 200 gange," skriver NKT.

De resterende aktier fordeles ved, at alle ordrer op til 73 resterende aktier vil blive fuldt allokeret, mens ordrer for resterende aktier ud over 73 resterende aktier vil blive allokeret 73 resterende aktier.

I forbindelse med emissionen fik aktionærerne i NKT tildelt 1 tegningsret for hver aktie, de ejede i forvejen, og 3 tegningsretter gav ret til at tegne 1 ny aktie til en pris på 122 kr.

Under emissionen fik NKT dermed et bruttoprovenu på 1,31 mia. kr.

NKT sikrer sig femårig serviceaftale

NKT er kommet skridt nærmere ordre på kabler til havmøllepark

NKT vil hente mere end 1 milliard på nye aktier 

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs