Watch Medier

Dansk cloudselskabs børsnotering blev overtegnet med 600 procent

Cloud-selskabet Decideact med hovedsæde på Bornholm tiltrak knap 3.000 nye aktionærer ved udbuddet af nye aktier. Aktien ventes handlet på minibørsen First North fra 16. december.

Decideacts stifter og adm. direktør, Flemming Videriksen. | Foto: PRESSE

Det blev til en overtegning på 604 pct. ved det danske cloud-selskab Decideacts udbud af nye aktier i forbindelse med børsnotering på First North.

Selskabet tiltrak i alt 2.956 nye aktionærer, som tegnede aktier for 71,8 mio. kr.

Decideact har hovedkontor på Bornholm, men virksomhedens medarbejdere bor og arbejder fra forskellige steder i verden, hvorfra de laver en SaaS-løsning med fokus på implementering af strategi.

Der var på forhånd udbudt 2.269.939 aktier á 8,15 kr. svarende til en førværdiansættelse på 18,5 mio. Der var på forhånd tegnet aktier for 6,6 mio. kr. Dermed blev der udbudt aktier for 11,9 mio. kr.

Adm. direktør i Decideact, Flemming Videriksen, udtaler i børsmeddelelsen, at han er stolt af den store interesse for selskabet.

"At byde velkommen til næsten 3.000 private investorer med et ønske om at købe aktier i vores firma og i vores vækstrejse er overvældende," siger han.

På grund af den store interesse er minimumstegningen blevet sat ned fra 600 til 475 aktier.

"Desværre måtte vi udføre reduktioner – og i mange tilfælde betydelige reduktioner – i samtlige ønskede aktietegninger," udtaler direktøren.

"Nettoprovenuet fra udbuddet vil blive investeret i selskabets salgs-, marketing- og produktudviklingsaktiviteter som beskrevet i selskabsbeskrivelsen," lyder det fra selskabet i meddelelsen.

Den første handelsdag på First North forventes at blive 16. december.

Dansk cloudselskab vil noteres på dansk minibørs

Bornholmsk tech-virksomhed rejser millioner i investeringsrunde 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs