Watch Medier

Novozymes beretter om nulvækst i 2020

Forventningerne til indtjeningen i enzymkoncernen Novozymes fastholdes for 2020, mens vækstprognosen skærpes til et rundt nul. Tidligere lød spændet fra minus 2 til plus 2 pct.

Foto: PR / Novozymes

Enzymkoncernen Novozymes venter nu en organisk salgsvækst i 2020 på nul pct.

Det er en præcisering i forhold til den tidligere forventning om en organisk vækst på mellem minus 2 og plus 2 pct.

Præciseringen følger "reduceret usikkerhed om markedsudviklingen", oplyser selskabet fredag eftermiddag i en meddelelse til fondsbørsen.

"Dette er på linje med tidligere kommunikation om, at midtpunktet af intervallet var det mest sandsynlige udfald for hele året," skriver Novozymes.

Forventningerne til driftsmarginen, EBIT, er uændret 26-27 pct.

I meddelelsen gives også et overblik over den nye salgsrapporteringsstruktur, som selskabet tilbage i september sagde, at det ville basere sin 2020-rapportering på.

Novozymes fortsætter med at rapportere på tværs af fem forretningssegmenter, men der er sket noget omfordeling af visse varekategorier, ligesom der også er sket nogle justeringer i de regionale grupperinger.

Mere fra Watch Medier

Danske Bank lander 2022-underskud på 5 milliarder

Danske Bank fik i fjerde kvartal 2022 det højeste kvartalsoverskud i årevis. For hele året blev det dog til et underskud på 5,1 mia. kr. på grund af bøderegningen i hvidvasksagen fra Estland. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs