Watch Medier

Fusioneret hørekoncern fik nyt milliardunderskud i coronaplaget år

Hørekoncernen WS Audiology - en fusion af danske Widex og tyske Sivantos - lander et milliardunderskud for andet år i træk. I et sandt rædselsår gik væksten i minus med tocifrede procenter og bundlinjen i rødt med et tab på 1,8 mia. kr.

Hørekoncernen WS Audiology har torsdag morgen fremlagt regnskab for det skæve regnskabsår, 2019/2020 | Foto: Tidsvilde Stine/Ritzau Scanpix

Verdens tredjestørste høreapparatkoncern, WS Audiology, kan i sit andet regnskab efter fusionen mellem danske Widex og EQT-ejede Sivantos, notere sig endnu et massivt milliardtab og stort fald i omsætningen.

På bundlinjen må WS Audiology i perioden således bide et nettounderskud på 243 mio. euro i sig, svarende til 1,8 mia. kr. – kun lidt mindre grelt end året inden år, hvor facit blinkede ildrødt med et tab på 285 mio. euro, 2,13 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs