Watch Medier

PFA-tal vækker skepsis hos mægler: "Det er et skønmaleri"

PFA's udvikling på området for syge- og ullykkesforsikring er ikke så positiv, som topchef Allan Polack har givet udtryk for, mener partner i pensionsmæglervirksomhed. PFA mener, omfattende indsats har haft effekt.

Underskud på området for syge- og ulykkesforsikring har i mange år været et smertensbarn for pensionssektoren, men PFA’s topchef pegede i sidste uge på, at selskabets genopretning af området virker og er forud for planen. | Foto: PR/PFA

PFA-topchef, Allan Polack, valgte under offentliggørelsen af koncernens 2020-regnskab i sidste uge at fremhæve en forbedring på 1,4 mia. kr. på syge- og ulykkesområdet, der i flere år har været pensionssektorens smertensbarn. Men den reelle forbedring for den underliggende forretning udgør dog kun 400 mio. kr., skriver Finans nu.

"Det er et skønmaleri, når PFA siger, at der har været en så positiv udvikling. Reelt har udviklingen ikke været helt så markant, fordi underskuddene blev overdrevet i tidligere år, som tilbageføres, og derfor er underskuddet reelt større i 2020," siger Jørgen Svendsen, partner i pensionsmæglervirksomheden AFPR, blandt andre til mediet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs