Watch Medier

PFA-tal vækker skepsis hos mægler: "Det er et skønmaleri"

PFA's udvikling på området for syge- og ullykkesforsikring er ikke så positiv, som topchef Allan Polack har givet udtryk for, mener partner i pensionsmæglervirksomhed. PFA mener, omfattende indsats har haft effekt.

Underskud på området for syge- og ulykkesforsikring har i mange år været et smertensbarn for pensionssektoren, men PFA’s topchef pegede i sidste uge på, at selskabets genopretning af området virker og er forud for planen. | Foto: PR/PFA

PFA-topchef, Allan Polack, valgte under offentliggørelsen af koncernens 2020-regnskab i sidste uge at fremhæve en forbedring på 1,4 mia. kr. på syge- og ulykkesområdet, der i flere år har været pensionssektorens smertensbarn. Men den reelle forbedring for den underliggende forretning udgør dog kun 400 mio. kr., skriver Finans nu.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs