Watch Medier

Tvangslukket storcenter efterlader ejerne med et dundrende millionunderskud

Et af Københavns normalt mest velbesøgte shoppingcentre, Frederiksberg Centret, kommer ud af coronaåret 2020 med et tab på langt over 100 mio. kr. Især en negativ værdiregulering går hårdt ud over regnskabet, men den nye værdiansættelse er robust, siger centrets direktør.

Manglende kunder i Frederiksberg Centret er blevet en dyr fornøjelse for centrets ejere. | Foto: Julie Thomsen / Watch Medier

Det 90 butikker store indkøbsmekka Frederiksberg Centret leverer endnu et vidnesbyrd om detailhandlens udfordringer under coronakrisen.

Et nyt årsregnskab viser et underskud på 132 mio. kr., som de to ejere, Danske Shoppingcentre og Lægernes Pension, må indkassere. Til sammenligning var overskuddet i 2019 på 196 mio. kr. Det er værdireguleringer, der i begge regnskabsår dikterer resultatet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs