Watch Medier

Jeudan-topchef: Udlejningen kan bringes endnu længere op i 2021

Ejendomsselskabet Jeudan underskrev sidste år lejekontrakter til en større værdi, end det mistede. Og trods en udvidelse af porteføljen med over 1 mia. kr. i nye ejendomme tror adm. direktør Per Hallgren, at udlejningsprocenten kan løftes yderligere i år.

"I lyset af, hvilket mærkeligt år, det har været, så er jeg tilfreds med, hvor vi lander," siger Per Hallgren, topchef i Jeudan. | Foto: PR / Jeudan

Ejendomsselskabet Jeudan, der samlet råder over omkring en million kvadratmeter udlejningsareal, lykkedes i 2020 med at nedbringe antallet af ledige kontorer i København til 5,1 pct. mod 5,3 pct. året før, viser selskabets årsrapport.

Og ifølge topchef Per Hallgren er aktiviteten i hovedstaden fortsat så høj, at tomgangen kan sænkes yderligere – selv om selskabet i 2020 har købt nye ejendomme for over 1 mia. kr. og dermed fået endnu mere areal at finde lejere til. I alt har porteføljen nu en værdi på 28,3 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs