Watch Medier

Zetland landede andet overskud i træk i 2020

Abonnementsindtægterne steg hos nyhedsmediet Zetland i 2020, og overskuddet voksede med næsten en million i forhold til 2019. Onlinemediet er blevet økonomisk bæredygtigt, lyder det fra den adm. direktør.

Tav Klitgaard er adm. direktør i Zetland. | Foto: Nicolai Oreskov Westh

I 2019 viste Zetlands regnskab for første gang i onlinemediets historie sorte tal på bundlinjen, og det blev fulgt op med et nyt overskud i corona-året 2020. Det oplyser selskabet på sin hjemmeside.

Zetland, der ikke er annoncefinansieret, men lever af at sælge abonnementer, havde ifølge årsregnskabet en omsætning på 21,3 mio. kr. – knap 40 pct. mere end i 2019. Og det lykkedes at lande et overskud efter skat på 1,3 mio. kr. mod beskedne 0,4 mio kr. i 2019.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs