Watch Medier

Danfoss sluttede året stærkt: "Vi har leveret signifikant bedre end forventet"

Selv om både salg og driftsindtjening i 2020 har taget et dyk under coronakrisen, sluttede industrigiganten Danfoss 2020 med en fyldt ordrebog og leverede bedre end ventet. Koncernchefen mener, den fleksible forretningsmodel har vist sin styrke.

Koncernchef Kim Fausing. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Både salg, driftsindtjening og overskud faldt i 2020 for Danfoss. Alligevel tøver ledelsen ikke med at kalde årets resultater for stærke, der da også lander bedre end ventet for industrigiganten.

Samtidig slutter Danfoss året med en godt polstret ordrebog, fremgår det af det regnskab, som koncernen har fremlagt torsdag morgen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs