Watch Medier

Nordnet har næsten fordoblet kundeantallet

I løbet af det forgangne coronaår har investeringsplatformen Nordnet næsten fordoblet sit kundeantal. Topchef melder om investeringsboom.

Foto: Nordnet/PR

De danske privatinvestorer har kastet kærligheden over aktiemarkedet. Det er godt nyt for handelsplatforme som Nordnet, for her blev kundeantallet stort set fordoblet i 2020 til 200.000 kunder. Og i dag har Nordnet 251.000 kunder, siger landechef Anne Buchardt til Børsen.

"Før coronakrisen voksede vores kundetilgang med ca. 20 pct. om året. Det, syntes vi, var en flot vækstrate, men vores kundebase er næsten fordoblet på et år," siger hun og beskriver et "investeringsboom".

Investeringsforeningen Bankinvest fortæller, at de private investorer nu udgør en meget større del af likviditeten på aktiemarkedet end tidligere.

Saxo Bank spinder guld på corona-uro – driftsindtægter er fordoblet

Private investorer strømmede til handelsplatforme under coronakrisen 

Markant stigning i handelsaktivitet er guld værd for børsmæglerne 

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs