Watch Medier

Sag om dårlig beton koster Bach Gruppen 100 millioner

Viborg-entreprenøren Bach Gruppen leverer trods udgifter til skandaleramt byggeri et trecifret millionoverskud, viser nyt regnskab.

Det skandaleramte byggeri Bryggens Bastion koster Bach Gruppen 100 mio. kr. i 2020. | Foto: PR / Bach Gruppen

Entreprenørkoncernen Bach Gruppen, der i månedsvis har været i vælten på grund af det skandaleramte Bryggens Bastion-byggeri på Amager, formår at lande et 2020-resultat før skat på 145 mio. kr. ud af en omsætning på 764 mio. kr., viser årsrapporten for moderselskabet Bach Gruppen Holding tirsdag.

På forhånd var ventet et resultat på omkring 200 mio. kr. Men når selskabet alligevel er tilfreds, skyldes det, at sagen om dårlig beton på det 71.000 kvm store Bryggens Bastion belaster regnskabet med 100 mio. kr., som henføres under "andre driftsomkostninger."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs