Watch Medier

Medie: Kapitalfond tager stor nedskrivning på Meyers

"Vi har været rigtig hårdt ramt i Meyers, fordi vores forretninger har været lukket ned," siger adm. direktør Jesper Uggerhøj, Løgismose Meyers Holding.

Adm. direktør Jesper Uggerhøj. | Foto: Niels Hougaard/ERH

Kapitalfonden IK Investment Partners nedskriver 233 mio. kr. på sit catering- og kantineselskab, Meyers, i 2020-regnskabet, skriver Børsen.

"Vi har været rigtig, rigtig hårdt ramt i Meyers,, fordi vores forretninger har været lukket ned. Men vi har været tilgodeset i Løgismose af væksten online og i butikkerne," siger adm. direktør Jesper Uggerhøj til avisen. Han hæfter sig ved, at driftsresultatet i hovedkoncernen bag, Løgismose Meyers Holding,er positivt med 36,5 mio. kr.

IK Investment Partner har ifølge Børsens oplysninger hyret investeringsbanken Carnegie til at finde en køber til sine to danske fødevarevirksomheder Løgismose og Meyers.

 

 

Mere fra Watch Medier

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er blevet dømt til at betale 231 mio. kr. i erstatning. Fire bestyrelsesmedlemmer er frifundet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs