ISS indgår femårig kæmpekontrakt i Norge

Kontrakt til 2 mia. kr. på bl.a. bygningsservice, kantinedrift, teknisk service og sikkerhed ryger på danske hænder hos ISS, efter at svenske Coor tidligere i år mistede en del af opgaverne.
ISS har fået en kæmpekontrakt i Norge. | Foto: ISS / PR
ISS har fået en kæmpekontrakt i Norge. | Foto: ISS / PR
AF RITZAU FINANS

ISS har indgået en femårige kontrakt med det norske energiselskab Equinor til en årlig værdi af 550 mio. norske kr. - svarende til cirka 400 mio. kr.

Det meddeler serviceselskabet onsdag.

Aftalen, der ifølge ISS er den største facility management kontrakt på det norske marked, inkluderer også mulighed for forlængelse på yderligere fem år.

"Det er en stor dag for ISS. Vi er meget stolte af at have indgået dette strategiske samarbejde med Equinor og sætter stor pris på tilliden. Nu ser vi frem til at levere services af højeste kvalitet, som vil bidrage til et motiverende arbejdsmiljø og en enklere og mere produktiv hverdag for Equinors medarbejdere," udtaler Carl-Frederik Bjor, der er administrerende direktør for ISS Facility Services i Norge, i en pressemeddelelse.

ISS skal levere rengøring, kantinedrift og catering, teknisk driftssupport samt kontor- og sikkerhedsservices til 12 kontorområder i seks forskellige norske byer, fremgår det af meddelelsen.

ISS slipper ud af tabsgivende milliardkontrakt med Forsvaret

DSB indgår rengøringskontrakter til knap 2 milliarder kroner

ISS går frem på hjemmebanen 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også