Watch Medier

Udbyder af byggelån tror på fortsat vækst trods entreprenørkonkurs

Alternative Equity Partners, der forvalter alternative investeringsfonde, har løftet top- og bundlinje med millioner i 2020. "Vi kan sagtens øge volumen med den platform, vi har etableret nu," siger partner til EjendomsWatch og varsler et endnu bedre resultat i indeværende år.

Adm. direktør Morten Windfeldt og investeringsdirektør Lars Tønnesen er begge partnere i Alternative Equity Partners, der har aktiver for 5,5 mia. kr. under forvaltning, herunder 2,6 mia. kr. i ejendomsrelaterede investeringer. | Foto: PR / Jakob Mydtskov

Den Lyngby-baserede fondsforvalter Alternative Equity Partners (AEP), der udbyder byggelån og ejendomsinvesteringer, kom ud af 2020 med et rekordresultat. Og 2021 tegner til at blive endnu et rekordår.

Det fortæller investeringsdirektør Lars Tønnesen og adm. direktør Morten Windfeldt, der begge er partnere i AEP, i et interview med EjendomsWatch efter offentliggørelsen af selskabets årsrapport for 2020.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier