Watch Medier

Lego-arvingers rengøringsselskab i økonomiske vanskeligheder

Allianceplus har efter et stort underskud mistet hele sin egenkapital og står med en gæld på over en halv mia. kr. Rengøringsvirksomheden arbejder på at få en ny låneaftale på plads.

Adm. direktør Anders Egehus arbejder på at få en ny låneaftale på plads for Allianceplus. | Foto: Allianceplus/PR

Rengørings- og kantinevirksomheden Allianceplus, som har Lego-arvinger i ejerkredsen via investeringsselskabet Kirk Kapital, er ikke i stand til at opfylde sine lånebetingelser hos bankforbindelsen SEB.

Det skriver Børsen på baggrund af et nyt 2020-underskud på 16 mio. kr. i Allianceplus.

"Det er selvfølgelig utilfredsstillende, og det er derfor, der er forhandlinger mellem ejere og bank for at få det adresseret," siger Anders Egehus, administrerende direktør i Allianceplus.

Selskabet har mistet hele sin egenkapital og havde ved udgangen af 2020 en gæld på over en halv mia. kr. Selskabets nuværende kreditfacilitet udløber i slutningen af næste år, og Allianceplus venter ifølge Anders Egehus at få en ny låneaftale på plads.

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs