Watch Medier

Coloplasts topchef scorer lønhop efter bedre regnskab end ventet

Efter et år med bedre resultater end ventet har Coloplasts adm. direktør, Kristian Villumsen, fået en lønforhøjelse på 1,8 mio. kr., som bringer hans årsløn op på 21,7 mio. kr. I alt har medicoselskabet lagt 11,8 mio. kr. mere i lønningsposen til selskabets direktører.

Kristian Villumsen, topchef i Coloplast har i det seneste regnskabsår fået 21,7 mio. kr. i samlet lønpakke svarende til en vækst på 9 pct. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Topchef i Coloplast Kristian Villumsen har igen i år fået ekstra kroner i lønningsposen efter et 2021, der var bedre for det danske medicoselskab end ventet. Omsætningen nåede 9,43 mia. kr., svarende til en fremgang på 5 pct. sammenlignet med året før.

For sin indsats tjente direktøren 21,7 mio. kr. i det skæve regnskabsår for 2020/2021 svarende til en lønforhøjelse på 9 pct., viser den netop aflagte vederlagsrapport.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs