Watch Medier

Jeudan-topchef tøver trods opkøbsmuskel på 5 milliarder: "Jeg er en tålmodig sjæl"

Jeudan-topchef Per Hallgren gør forretningen klar til, at renteniveauet følger inflationen med op. Det vil formodentlig få nogle investorer til at se mod andre investeringer end fast ejendom og dermed åbne nye opkøbmuligheder for Jeudan, forudser han.

"Det, at vi i en periode ikke kan nå at reinvestere det, vi tjener, må vi leve med. Hellere det end at lave noget, vi efterfølgende fortryder," siger Per Hallgren, adm. direktør i ejendomsselskabet Jeudan. | Foto: PR / Jeudan

Hver gang Jeudan råder over 1000 kvadratmeter kontorareal i København, er tæt på de 980 kvm lejet ud. Det er situationen i ejendomsselskabet, hvor den tårnhøje udlejningsprocent betyder stigende lejeindtægter og dermed en årsresultat i år, der spås at lande i toppen af de udmeldte forventninger.

Sådan lød det i kvartalsregnskabet mandag, hvor selskabet også opgjorde sin aktuelle opkøbskapacitet til omkring 5 mia. kr. Til sammenligning har selskabet ejendomme for lige under 30 mia. kr. i dag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil Deloitte også være it-konsulenthus

Konsulenthuset Deloitte har gang i en udvikling hen mod også at blive et it-konsulenthus. Senest har Deloitte købt endnu et SAP-hus i Danmark, men andre teknologier fylder stadig mere.

Genmab-topchef: Hvis vi havde købt Biontech havde vi nok sløjfet coronavaccinen

Genmab har på få år opbygget finansielle muskler til at kunne investere efter behag, mens kapitalen tørrer ud andre steder i biotekindustrien. Alligevel foretrækker Genmab-topchef Jan van de Winkel partnerskaber frem for opkøb. For havde Genmab købt den tyske samarbejdspartner Biontech, kunne det have kostet verden coronavaccinen, siger han til MedWatch.

Lækket udspil: EU vil på få år fordoble antallet af varmepumper

I et endnu ikke offentliggjort udspil i kampen for at blive uafhængig af russisk olie og gas lægger Europa-Kommissionen op til at sætte turbo på udrulningen af varmepumper og øge kravene til energieffektivisering. ”Det er en god kurs,” siger dansk chefforhandler.

NKT hedger sig ud af forsyningsproblemer

Krigen i Ukraine har tvunget NKT til at finde andre leverandører af aluminium, mens kabelproducenten kun delvist er ramt af prisstigninger, som straks bliver sendt videre til kunderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs