Watch Medier

Fase 2-forsøg bekræfter effekt af coronavaccine fra Bavarian Nordic

Forsøg med 103 tidligere vaccinerede forsøgspersoner viser, at Baviarian Nordics vaccine mod coronavirus booster beskyttelsen mod alle undersøgte varianter af coronavirus – studiet er dog udført, før omikron-varianten blev kendt.

Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Bavarian Nordic har søndag aften fremlagt resultaterne af selskabets fase 2-forsøg med en coronavaccine, ABNCoV, udviklet af biotekselskabet Adaptvac og indlicenseret til Bavarian Nordic.

Ifølge studiet har vaccinen to uger efter boostervaccination vist sig egnet til at øge niveauet af antistoffer, der beskytter mod coronasygdom, i forsøgspersonerne med op til 40 gange niveauet ved fase 2-forsøgets indledning.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs