Watch Medier

Kæmpelandbrug med dansk hovedkontor betaler næsten 600 millioner i forlig

Det seneste år har budt på store begivenheder som milliardsalg, farvel til dansk topchef og nu også et forlig på næsten 600 mio. kr. for landbrugskoncernen Ingleby Farms & Forests, der har hovedkontor i Køge og driver landbrug i ni lande på fire kontinenter.

Danske Hans Henrik Koefoed (th.) er bestyrelsesformand i Ingleby Farms & Forests os ses her sammen med Andrei Pavel (tv.), der 1. juli 2021 overtog posten som adm. direktør i Ingleby Farms fra netop Kofoed.

En juridisk tvist har nu nået sin ende og er endt med en stor regning til den voluminøse landbrugskoncern Ingleby Farms & Forests, der har hovedkontor i Køge.

Koncernen har således indgået et forlig, som betyder, at den betaler 88,3 mio. dollar (ca. 581,5 mio. kr.) til en såkaldt tredjepart.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs