Watch Medier

Skattedetaljer fra Coloplast viser enorme landeforskelle - dansk skatteprocent blandt de laveste

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skat herhjemme, betaler medicoselskabet næsten 40 pct. af sit overskud i Frankrig, viser nye skatteoplysninger. Firmaet har flest ansatte og den laveste selskabsskat på bare 15 pct. i Ungarn, men produktionen er lagt i landet af andre årsager, fortæller Coloplast.

Med nye offentliggjorte skatteoplysninger fra Coloplast er det muligt at se, præcist hvor meget selskabet betaler i skat i de enkelte EU-lande. | Foto: Coloplast / PR

Der er meget stor forskel på, hvor stor en del af overskuddet Coloplast betaler i skat i de enkelte lande. Det viser helt nye detaljer om medicoselskabets skattebetalinger, som virksomheden har offentliggjort i forbindelse med sit årsregnskab.

Her fremgår det, at den effektive skattesats for Coloplast i Danmark ligger på 20,5 pct., mens den eksempelvis er 32,6 pct. i Tyskland og hele 39,5 pct. i Frankrig.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs