Watch Medier

Nyslået børsselskab regnskabsdebuterer med hidtil bedste resultat

Scandinavian Medical Solutions har i regnskabsåret 2020/21 øget omsætningen med 71 pct., mens overskuddet er steget 82 pct. til 10,9 mio. kr. Det er bedste resultat nogensinde for scannerselskabet, der i november blev børsnoteret på Firsth North-børsen.

Adm. direktør Jens Krohn (t.v.) og HR-chef og partner Jens Paulsen kan glæde sig over det bedste regnskab i Scandinavian Medical Solutions historie. | Foto: Scandinavian Medical Solutions/PR

Forhandleren af brugte scannere Scandinavian Medical Solutions kan i regnskabsåret 2020/21 sætte to streger under det bedste resultat i virksomhedens historie.

Af det netop offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at både omsætning, driftsresultat og bundlinje er øget markant i forhold til året før med henholdsvis 71 pct, 82 pct. og 81 pct.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs