Watch Medier

Harboes Bryggeri nedjusterer forventninger efter skuffende salg

Skuffende ølsalg i Danmark og Tyskland får Harboes Bryggeri til at trække en stor luns ud af forventningerne til resultaterne i regnskabsåret 2021/22.

Foto: PR / Harboes Bryggeri

Et sammenfald af forskellige faktorer - herunder lavere salg på de danske og tyske hovedmarkeder - får Harboes Bryggeri til at nedjustere forventningerne til de finansielle resultater for 2021/22.

Det fremgår af en børsmeddelelse fra det sydsjællandske bryggeri fredag.

Harboes venter nu et driftsoverskud på EBITDA-niveau på 83-103 mio. kr. mod en tidligere forventning om et driftsoverskud på 115-125 mio. kr. Og for resultatet før skat for de fortsættende aktiviteter ventes nu et underskud på op til 20 mio. kr. mod et overskud på 10-20 mio. kr. i de oprindelige forventninger.

"Afsætningen på de danske og tyske hovedmarkeder i december og januar måned har været markant lavere end forventet, og der er fortsat stor usikkerhed om udviklingen i de kommende måneder. Den lavere afsætning skyldes blandt andet, at der i forbindelse med julehandlen har været udbudt konkurrerende mærkevareprodukter til meget lave priser, som derfor har taget en betydelig del af den samlede volumen," skiver Harboes.

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs