Watch Medier

Simcorp overgik forventninger og sidste års tal i stærkt kvartal

Simcorp overgår analytikernes forventninger i fjerde kvartal 2021. Det gælder både for toplinje og bundlinje.

Foto: Simcorp/PR

Softwareselskabet Simcorp både omsatte og tjente mere end ventet af analytikerne i fjerde kvartal af 2021. Det viser regnskabet for fjerde kvartal, som er offentliggjort tirsdag morgen.

Omsætningen løb i fjerde kvartal op i 160,2 mio. euro mod 146,2 mio. euro i samme kvartal sidste år. Til sammenligning havde analytikerne ventet en omsætning på 149,9 mio. euro ifølge et medianestimat indsamlet af Simcorp selv forud for regnskabet.

Ordreindgangen nåede i årets fjerde kvartal op på 67,0 mio. euro mod 56,6 mio. euro i den tilsvarende periode året forinden. Ordrebog ultimo 2021 var på 73,3 mio. euro mod 56,1 mio. euro på samme tid året før. Analytikerne havde ventet en ordreindgang på 60,1 mio. euro i kvartalet og en ordrebog på 58,1 mio. euro.

På indtjeningssiden kunne Simcorp for fjerde kvartal fremvise et driftsresultat (EBIT) på 54,3 mio. euro, som var mindre end de 58,4 mio. euro, der strømmede ind på den post i samme kvartal sidste år. Det overgik dog analytikernes forventninger, som lød på 49,9 mio. euro.

Alt i alt gav det på bundlinjen et overskud efter skat på 48,5 mio. euro. Det var højere end i samme periode året før, hvor Simcorp tjente 42,6 mio. euro efter skat. Analytikerne havde ventet et nettoresultat for perioden på 35,1 mio. euro.

Simcorp får ny topchef

Simcorps omsætning steg mere end ventet – indtjeningen halter

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs