Watch Medier

Topdanmark: Frasalg udløser en ekstra milliard

Forsikringsselskabet Topdanmark har hævet sine forventninger til årets overskud med omtrent en milliard som følge af frasalget af livsforsikringsforretningen til Nordea. Regnskabet for første kvartal lander dog med et lavere resultat, end analytikerne havde ventet.

Topdanmark har præsenteret regnskabet for første kvartal. | Foto: PR

Der lå en gedigen opjustering i Topdanmarks regnskab for første kvartal. Selskabet har hævet forventningerne til nettoresultatet fra 1200-1450 mio. kr. til 2250-2500 mio. kr. i år.

Det skyldes ikke, at selskabet har sprængt rammerne for, hvor meget det kan tjene på et år. I stedet handler det om, at Topdanmark forventer en nettoindtægt på 1,2 mia. kr. fra salget af Topdanmark Liv til Nordea.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs