Watch Medier

Nordea har trukket støtten til formanden for Harboes Bryggeri

Den store investor Nordea har ifølge Ekstra Bladet trukket sin støtte til mangeårig direktør og nuværende bestyrelsesformand i Harboes Bryggeri, Bernd Griese.

Uroen har længe ulmet blandt aktionærerne i landets tredjestørste bryggeri, Harboes Bryggeri, på grund af ringe resultater, for meget udskiftning i ledelsen og uigennemsigtige handler mellem selskabet og formanden selv, 78-årige Bernd Griese. Nu har investoren Nordea også fået nok og trak på generalforsamlingen for nylig støtten til fire ud af seks foreslåede bestyrelsesmedlemmer – herunder formanden, skriver Ekstra Bladet.

På Ekstra Bladets spørgsmål, om storbanken anser Bernd Griese for at være den forkerte formand for det børsnoterede selskab, svarer Nordeas chef for ansvarlige investeringer Eric Pedersen:

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs