Watch Medier

Nordea har trukket støtten til formanden for Harboes Bryggeri

Den store investor Nordea har ifølge Ekstra Bladet trukket sin støtte til mangeårig direktør og nuværende bestyrelsesformand i Harboes Bryggeri, Bernd Griese.

Uroen har længe ulmet blandt aktionærerne i landets tredjestørste bryggeri, Harboes Bryggeri, på grund af ringe resultater, for meget udskiftning i ledelsen og uigennemsigtige handler mellem selskabet og formanden selv, 78-årige Bernd Griese. Nu har investoren Nordea også fået nok og trak på generalforsamlingen for nylig støtten til fire ud af seks foreslåede bestyrelsesmedlemmer – herunder formanden, skriver Ekstra Bladet.

På Ekstra Bladets spørgsmål, om storbanken anser Bernd Griese for at være den forkerte formand for det børsnoterede selskab, svarer Nordeas chef for ansvarlige investeringer Eric Pedersen:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs