Watch Medier

Haldor Topsøes nye chef forudser væksteventyr under grøn omstilling

Nye teknologier til at fremstille syntetisk brændstof af overskudstrøm skal sætte fart på væksten hos den den kemiske specialvirksomhed, siger den nye adm. direktør i Haldor Topsøe i sit første interview. (Opdateret)

Hollandske Roeland Baan kom til Topsøe i juni - senest fra et job som i Finland. | Foto: Haldor Topsøe/PR

Den store danske kemi- og teknologivirksomhed Haldor Topsøe står foran et væksteventyr båret af den grønne omstilling, og virksomheden vil investere flere mia. kr. på vejen mod en markant større omsætning.

"I de kommende fire år vil der blive meget betydelig vækst i Haldor Topsøe," siger Roeland Baan til Børsen i sit første interview som adm. direktør i selskabet, der bl.a. arbejder med teknologier til produktion af rene brændstoffer samt brint, ammoniak og metanol.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs