Watch Medier

Danske Bank svarer Finanstilsynet: Vi har identificeret fire hovedfejl i gældsinddrivelsen

Danske Bank har givet Finanstilsynet den redegørelse, tilsynet selv afkrævede banken i sidste uge, efter at der var afsløret fejl i bankens gældsinddrivelsessystemer.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Danske Bank har offentliggjort den redegørelse om sin fejlagtige gældsinddrivelse, som Finanstilsynet efterspurgte i sidste uge.

"Vi beklager dybt situationen og den usikkerhed, som vores fejl og de fejlbehæftede data i bankens inkassosystem har skabt hos både kunder, medarbejdere og andre interessenter. Vi kan desværre ikke lave om på de fejl, der er begået og som ikke tidligere er blevet håndteret ordentligt. Men vi kan – og det er det, vi er i fuld gang med – sørge for, at vi undersøger problemerne til bunds, retter fejlene og kompenserer kunderne fuldt ud," udtaler administrerende direktør i Danske Bank, Chris Vogelzang, i en pressemeddelelse udsendt i forbindelse med offentliggørelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Danica Ejendomme giver 50 procent rabat på inflationsdrevne huslejestigninger

Mens visse udlejere vælger at hæve huslejen til det højest mulige niveau i en tid med rekordhøj inflation og stigende omkostninger, har Danica Ejendomme valgt at barbere halvdelen af lejestigningen. ”Vi vil gerne have, at vores lejere har råd til at blive boende,” forklarer adm. direktør Michael Nielsen.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs