Watch Medier

Danske Bank svarer Finanstilsynet: Vi har identificeret fire hovedfejl i gældsinddrivelsen

Danske Bank har givet Finanstilsynet den redegørelse, tilsynet selv afkrævede banken i sidste uge, efter at der var afsløret fejl i bankens gældsinddrivelsessystemer.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Danske Bank har offentliggjort den redegørelse om sin fejlagtige gældsinddrivelse, som Finanstilsynet efterspurgte i sidste uge.

"Vi beklager dybt situationen og den usikkerhed, som vores fejl og de fejlbehæftede data i bankens inkassosystem har skabt hos både kunder, medarbejdere og andre interessenter. Vi kan desværre ikke lave om på de fejl, der er begået og som ikke tidligere er blevet håndteret ordentligt. Men vi kan – og det er det, vi er i fuld gang med – sørge for, at vi undersøger problemerne til bunds, retter fejlene og kompenserer kunderne fuldt ud," udtaler administrerende direktør i Danske Bank, Chris Vogelzang, i en pressemeddelelse udsendt i forbindelse med offentliggørelsen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs