Watch Medier

Novo Nordisk til leverandører: Skift til grøn strøm eller sig farvel til os som kunde

Novo Nordisk indskærper nu over for sine 60.000 leverandører, at de fra 2030 skal bruge 100 pct. grøn strøm i produktionen og transporten af deres leverancer, hvis de vil beholde Novo Nordisk som kunde. Kravet er led i en ny miljøstrategi.

Lars Fruergaard Jørgensen, adm. direktør i Novo Nordisk. | Foto: Novo Nordisk / PR

Hvis man er en af de 60.000 virksomheder, der leverer materialer, produkter og ydelser til Novo Nordisk, skal man inden 2030 sørge for, at leverancen til selskabet foregår CO2-neutralt eller forberede sig på at miste Novo Nordisk som kunde.

Sådan lyder et dekret, som Novo Nordisk har udstedt til sine leverandører som et led i selskabets miljøstrategi, "Circular for Zero," hvorunder det ultimative mål er nul miljøpåvirkning.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs