Watch Medier

DSV går ind på selfstorage-markedet - åbner lager for private i Valby

En af dansk erhvervslivs kraftige vækstmaskiner - transport- og logistikkoncernen DSV - går for første gang ind på forbrugermarkedet med sit eget koncept inden for lageropbevaring.

DSV går ind på forbrugermarkedet med self-storage. | Foto: Ivan Boll

DSV Panalpina går nu ind markedet for self-storage med et produkt, der skal gøre det så nemt som muligt for kunderne at opbevare deres ejendele.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelese

1. oktober åbner DSV sit første self-storage-lager i Valby som en del af virksomhedens nye, strategiske fokus på self-storage til BtC-kunder.

DSV Smarter Storage, som konceptet hedder, er målrettet til privatpersoner og mindre virksomheder og vil blive markedsført som et separat produkt – men med DSV's stærke BtB-organisation i ryggen.

"Vi har omfattende erfaring inden for warehousing, og vi er overbeviste om, at vi kan tilføre værdi på self-storage-markedet med vores innovative, digitale produkt, der vil gøre det nemt og enkelt for privatpersoner og mindre virksomheder at benytte self-storage," siger direktør i DSV Group Property Brian Winther Almind i meddelelsen.

Mere fra Watch Medier

Saxo Bank dropper børsplaner

Planer om at børsnotere Saxo Bank via en tom børsskal i Holland er skrinlagt. Banken begrunder det med ”udfordrende markedsforhold”.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs