Watch Medier

Mofibo og People's Press erstatter Bogforum med virtuel bogfestival

Forlaget People's Press og bogstreamingtjenesten Mofibo følger i fodsporerne på flere andre forlag og lancerer eget digitalt alternativ til bogbranchens store udstillingsvindue Bogforum, der i år er blevet aflyst.

Sidste års Bogforum foregik i Bella Center. | Foto: Finn Frandsen

Storytels danske forlag People's Press og bogtjeneste Mofibo er gået sammen om at arrangere en virtuel bogfestival, efter årets største danske branchetræf Bogforum er blevet aflyst, skriver Politiken.

De to parter står bag festivalen Storydays, som løber af stablen 7.-8. november. Den virtuelle bogfest bliver gratis og kommer til at bestå af blandt andet interviews og oplæsninger.

Bogforum blev aflyst i sommer, efter flere af de store forlag meldte afbud, fordi messen skulle gennemføres under en række corona-restriktioner.

Flere af forlagene har siden fundet på alternative løsninger. Bl.a. har både Politikens Forlag og Lindhardt og Ringhof uafhængigt af hinanden valgt at sende deres forfattere på turné rundt om i landet. Storydays er således seneste skud på stammen af alternative løsninger for at nå forhandlere og forbrugere.

Lindhardt & Ringhof sender forfattere på tur som erstatning for aflyst Bogforum

Politikens Forlag sender forfattere på turné efter aflysning af Bogforum 

Mere fra Watch Medier

MT Højgaard skifter ud på topposten

Henrik Mielke fik halvandet år i stolen hos entreprenørselskabet MT Højgaard, før der igen er udskiftning. Afløser har fortid hos Huscompagniet og NCC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs