Watch Medier

Mofibo og People's Press erstatter Bogforum med virtuel bogfestival

Forlaget People's Press og bogstreamingtjenesten Mofibo følger i fodsporerne på flere andre forlag og lancerer eget digitalt alternativ til bogbranchens store udstillingsvindue Bogforum, der i år er blevet aflyst.

Sidste års Bogforum foregik i Bella Center. | Foto: Finn Frandsen

Storytels danske forlag People's Press og bogtjeneste Mofibo er gået sammen om at arrangere en virtuel bogfestival, efter årets største danske branchetræf Bogforum er blevet aflyst, skriver Politiken.

De to parter står bag festivalen Storydays, som løber af stablen 7.-8. november. Den virtuelle bogfest bliver gratis og kommer til at bestå af blandt andet interviews og oplæsninger.

Bogforum blev aflyst i sommer, efter flere af de store forlag meldte afbud, fordi messen skulle gennemføres under en række corona-restriktioner.

Flere af forlagene har siden fundet på alternative løsninger. Bl.a. har både Politikens Forlag og Lindhardt og Ringhof uafhængigt af hinanden valgt at sende deres forfattere på turné rundt om i landet. Storydays er således seneste skud på stammen af alternative løsninger for at nå forhandlere og forbrugere.

Lindhardt & Ringhof sender forfattere på tur som erstatning for aflyst Bogforum

Politikens Forlag sender forfattere på turné efter aflysning af Bogforum 

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs