Watch Medier

2025-strategi: Coloplast sigter efter grøn omstilling og årlig vækst på 7-9 pct.

Medicovirksomheden Coloplast har fremlagt en ny 2025-strategi, som byder på planer om en årlig vækst på 7-9 pct. og højere grønne ambitioner - herunder brug af 100 procent vedvarende energi. (Opdateret)

Foto: Coloplast / PR

I forbindelse med sin kapitalmarkedsdag har medicovirksomheden Coloplast tirsdag fremlagt en ny strategi, som går under navnet "Strive25 – Sustainable Growth Leadership", og dertilhørende nye finansielle mål for årene frem mod 2025.

De nye finansielle mål for den store børsnoterede virksomhed lyder på en organisk vækst på 7-9 pct. på årsbasis med udgangspunkt i regnskabsåret 2019/2020. I forlængelse heraf kan nævnes, at Coloplast fastholder sine nuværende finansielle mål for 2019/2020 om en organisk vækst på 4 pct. i faste valutakurser og en overskudsgrad på 31 pct.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs