Watch Medier

Danske Bank nedlægger op mod 1600 stillinger

Danske Bank forventer i løbet af de næste 6-12 måneder at skulle reducere antallet af stillinger med op til 1.600 på tværs af forretningsenheder og markeder. Det store antal jobnedlæggelser bliver mødt med kritik fra fagforbund og tillidsfolk.

Foto: Nikolaj Skydsgaard/Reuters/Ritzau Scanpix

Danske Bank meddeler torsdag, at banken vil nedlægge op mod 1600 stillinger. Det sker som led i bankens 2023-plan om at reducere omkostningerne.

Banken skriver i meddelelsen, at den som et led i dette tilbyder Danske Bank-medarbejdere "i de fleste afdelinger i Danmark" mulighed for at søge om frivillig fratrædelse på særlige og favorable vilkår. 

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs