Watch Medier

Egmont vil kæmpe mod Amazon - køber webshops for en milliard

I håbet om at vinde over det amerikanske onlinesupermarked Amazon på det nordiske marked vil Egmont Publishing opkøbe webshops for 1 mia. kr. over de næste tre år, skriver Børsen.

Foto: PR/Egmont

Egmont Publishing - et datterselskab i mediekoncernen Egmont - er klar til at bruge et milliardbeløb på et opkøbe virksomheder for at vinde kampen over amerikanske Amazon på det nordiske marked, skriver Børsen.

Siden 2013 har Egmont Publishing investeret i onlineforretninger og vil nu investere endnu mere for at kunne kæmpe mod den amerikanske tech-gigant Amazon, som begyndte med at sælge bøger, men i dag er et gigantisk onlinesupermarked inden for stort set alle varekategorier. Over de næste tre år vil Egmont Publishing bruge mindst 1 mia. kr. på at købe webshops i Danmark og resten af Skandinavien.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs