Watch Medier

ATP stemmer oftere mod lønpakker

Det sker oftere, at storinvestoren ATP stemmer imod bestyrelsens indstilling til lønstigninger i de virksomheder, pensionsselskabet investerer i.

Claus Wiinblad er aktiechef i ATP. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

ATP stemmer i stigende grad imod indstillinger om at hæve lønnen i de virksomheder, selskabet har investeringer i. Det skriver Børsen.

“Over ti år har vi set en mærkbar lønglidning, så Danmark fra at være bagefter eksempelvis Norge og Sverige nu ligger i front. Vi har stor forståelse for, at de store danske virksomheder har internationalt udsyn, men der er ingen grund til at importere, hvad man kunne kalde “amerikanske” lønprincipper,” siger Claus Wiinblad, der er aktiechef i ATP, til avisen.

Claus Winblad fortæller, at problemet er mere udtalt i udlandet end i Danmark.

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs