Watch Medier

ATP stemmer oftere mod lønpakker

Det sker oftere, at storinvestoren ATP stemmer imod bestyrelsens indstilling til lønstigninger i de virksomheder, pensionsselskabet investerer i.

Claus Wiinblad er aktiechef i ATP. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

ATP stemmer i stigende grad imod indstillinger om at hæve lønnen i de virksomheder, selskabet har investeringer i. Det skriver Børsen.

“Over ti år har vi set en mærkbar lønglidning, så Danmark fra at være bagefter eksempelvis Norge og Sverige nu ligger i front. Vi har stor forståelse for, at de store danske virksomheder har internationalt udsyn, men der er ingen grund til at importere, hvad man kunne kalde “amerikanske” lønprincipper,” siger Claus Wiinblad, der er aktiechef i ATP, til avisen.

Claus Winblad fortæller, at problemet er mere udtalt i udlandet end i Danmark.

Mere fra Watch Medier

Netcompany skal udvikle EU's digitale identitets-wallet

Det danske it-selskab Netcompany er blevet tildelt kontrakten på at udvikle European Digital Identity Wallet i samarbejde med selskabet Scytáles. Projektet er del af en EU-plan om at skabe en europæisk digital identitetsramme, der er tilgængelig for alle EU-borgere og virksomheder.

Danske Swedbank-kunder må på jagt efter ny bank

Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens danske kunder skal ud og finde sig en anden bank. Et nyt partnerskab med Sydbank omfatter nemlig ikke Swedbanks danske kunder. Den svenske banks ansatte i Danmark bliver afskediget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs