Watch Medier

Maersk dropper aftale - fik nok af storkundens metoder

Maersk har droppet sin aftale med storkunden DB Schenker, efter at det tyske logistikselskab forsøgte at stjæle kunder fra Maersks eget logistikselskab, Damco. Det tyske selskab bekræfter bruddet, men forbinder det ikke med sit tilbud til Damcos kunder.

Et tysk medie skriver, at topchef Søren Skou personligt var inde over beslutningen om at droppe aftalen med DB Schenker. | Foto: Casper Holmenlund Christensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Maersk er blevet så vred over tyske DB Schenkers forsøg på at stjæle kunder, at rederiet har droppet sin aftale med logistikselskabet.

Det skriver flere tyske medier, mens DB Schenker bekræfter over for ShippingWatch, at selskabets storkundeaftale med Maersk er ophørt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs