Watch Medier

Green Mobility får nye aktionærer i stor kapitalindsprøjtning

Det danske delebilsselskab Green Mobility får en kapitaltilførsel på 50-75 mio. kr. Blandt de nye aktionærer er Lønmodtagernes Dyrtidsfond, britiske L7 Management og selskabets næstformand, Tue Østergaard

Foto: Mads Frost/JPA

I sidste uge afslørede regnskabet for tredje kvartal en negativ egenkapital hos Green Mobility. Herefter valgte den københavnske fondsbørs, Nasdaq, at tildele selskabet en såkaldt observationsstatus. Men hos delebilsselskabet vakte det ikke nervøsitet. For selskabet var allerede på trapperne med en kapitaltilførsel.

Nu har Green Mobility så offentliggjort den kapitalrejsning, der skal give selskabet et sted mellem 50 til 75 mio. kr. at investere for. Her er det tankerne med de økonomiske muskler, at der skal sættes skub i vækstplanerne, hvor flere europæiske byer skal indtages.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs