Watch Medier

Forventning om nyt topprodukt sender Demant-aktien op

Aktierne i høreapparat-selskabet Demant steg kraftigt tirsdag, efter at selskabet har lagt op til lancering af et nyt topprodukt fra sit hovedbrand Oticon.

Et nyt produkt fra Oticon ventes lanceret 30. november. | Foto: Jens Dresling

Demant-aktien var i god form på børsen i København tirsdag, efter at det danske selskab gennem sit hovedbrand inden for høreapparater, Oticon, har indikeret en snarlig lancering af et nyt topprodukt.

På Oticons tyske hjemmeside har man den seneste uge således kunnet læse en invitation til "et digitalt premiere-show," der skal afholdes den 30. november.

I invitationen gør Demant opmærksom på, at der er tale om en enestående begivenhed, der "vil ændre audiologien permanent."

Der tales samtidig om en verdenspremiere, der giver god grund til at slå ørerne ud.

"Vi vil præsentere vores kunder for noget hidtil uset," siger Torben Lindø, der er chef for Oticon i Tyskland, i invitationen.

"Audiologer bør straks registrere sig for ikke at gå glip af noget. Hele Oticon-holdet glæder sig til denne særlige dag," fortsætter han.

Demant-aktien toppede tirsdag formiddag C25-indekset med en stigning på 4,3 pct. til 212,70 kr.

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs