Watch Medier

Danske Bank tager fat i intern kultur: Medarbejderne skal turde råbe op

Topchef Chris Vogelzang er allerede i gang med at ændre Danske Banks kultur, så medarbejderne i højere grad tør råbe op. Banken har nu skudt en intern diskussion om bankens formål og kultur i gang, skriver Finans.

Chris Vogelzang | Foto: Jens Dresling

Torsdag 22. oktober skød Danske Bank interne diskussioner om bankens formål og kultur i gang. Det skriver Finans i forbindelse med et interview med topchef Chris Vogelzang, der samme dag også måtte annoncere, at banken har fundet nye fejl i en lang række kundesager.

Chris Vogelzang siger til mediet, at han mener, at der allerede er sket en håndgribelig forandring i bankens ledelseskultur, siden han tiltrådte, hvor medarbejderne er mere trygge ved at råbe op om potentielle problemer, hvilket de nye sager er eksempler på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs