Watch Medier

Danske Bank tager fat i intern kultur: Medarbejderne skal turde råbe op

Topchef Chris Vogelzang er allerede i gang med at ændre Danske Banks kultur, så medarbejderne i højere grad tør råbe op. Banken har nu skudt en intern diskussion om bankens formål og kultur i gang, skriver Finans.

Chris Vogelzang | Foto: Jens Dresling

Torsdag 22. oktober skød Danske Bank interne diskussioner om bankens formål og kultur i gang. Det skriver Finans i forbindelse med et interview med topchef Chris Vogelzang, der samme dag også måtte annoncere, at banken har fundet nye fejl i en lang række kundesager.

Chris Vogelzang siger til mediet, at han mener, at der allerede er sket en håndgribelig forandring i bankens ledelseskultur, siden han tiltrådte, hvor medarbejderne er mere trygge ved at råbe op om potentielle problemer, hvilket de nye sager er eksempler på.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs