Watch Medier

Leo Pharma-afhopper vil skabe nyt Genmab: "Det er en stor aspiration, men det er muligt"

Leo Pharmas afgående forskningsdirektør, Kim Kjøller, vil som ny topchef for biotekfirmaet Union Therapeutics skabe endnu et dansk medicinaleventyr inspireret af Genmab og direktør Jan van de Winkel. Hos Union er der jubel over ansættelsen.

Kim Kjøller stopper som forskningsdirektør i Leo Pharma og tiltræder den 1. januar 2021 som adm. direktør i biotekfirmaet Union Therapeutics. | Foto: Leo Pharma / PR

Når Leo Pharmas forskningsdirektør Kim Kjøller bytter et topjob i en af Danmarks største medicinalselskaber ud med en direktørstilling i et mindre biotekselskab, skyldes det, at han har set en chance for at skabe et nyt fyrtårn i den danske medicinalindustri.

Det fortæller Kim Kjøller til MedWatch, efter at det tirsdag blev offentliggjort, at han forlader Leo Pharma for at blive topchef i biotekfirmaet Union Therapeutics.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs