Watch Medier

Følger Sydbanks eksempel: Flere banker sænker grænsen for negative renter

Det er ikke længere kun i Sydbank, at privatkunder har udsigt til at skulle betales negative renter for al indlån over 100.000 kr. Flere banker sænker også deres grænser, og endnu flere er i tænkeboks.

Danske Andelskassers Bank sænker grænsen for, hvornår privatkunder skal betale negative renter. | Foto: PR/Danske Andelskassers Bank

De negative renter på indlånskonti nærmer sig de helt almindelige privatkunder, efter at Sydbank i sidste uge meldte ud, at grænsen for betaling af negative indlånsrenter vil blive sænket til 100.000 kr.

Det har landets andre banker bemærket, for nu skriver også Danske Andelskassers Bank ud til sine privatkunder, at grænsen for negative indlånsrenter med virkning fra 1. december sænkes til 100.000 kr. Banken har altså vurderet, at det ikke kræver en fondsbørsmeddelelse om ændringen af grænsen, der tidligere var 250.000 kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs